Top menu

Skip to main content
Menu

Lees hier meer over online hulp

Iedereen stopt op zijn eigen manier!

Stop methode
Er zijn verschillende online programma’s, die je zelf en zonder hulp kunt volgen.  

1. zelfhulptabak.nl

Ga naar zelfhulptabak.nl De website www.zelfhulptabak.nl  helpt je om zelfstandig te stoppen met roken. Nadat je je doel hebt bepaald, volg je 6 weken lang een online programma. Je logt dagelijks in, maakt opgaven en houdt in je online dagboek bij hoe het stoppen met roken je vergaat. Je vorderingen worden overzichtelijk weergegeven in een grafiek. Op een forum kun je je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

2. Een game om te stoppen

Quitty is een betaalde game. Dit spel is zo gemaakt dat het jou kan helpen met roken te stoppen en het is leuk om te spelen! Het spel is gebaseerd op wetenschappelijk onderzochte effecten van Cognitive Bias Modification en hypnose. Een effectieve en goedkope manier om je te ondersteunen bij het stoppen met roken. Gezond en rookvrij worden zonder bijwerkingen. Na een week merk je al positieve effecten! Een unieke en makkelijke manier om met roken te stoppen. Voor een prijs van minder dan een pakje sigaretten. Verkrijgbaar in de app store!

3. MijnKoers

Ga naar mijnkoersroken.nl MijnKoers van het Trimbos-instituut is een volledige online training en gratis te gebruiken, waar en wanneer je wilt. Het is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De training ondersteunt mensen die kanker hebben (gehad) en willen stoppen met roken. Je stelt je doelen vast, maakt regelmatig oefeningen en houdt bij wanneer je rookt. Daarnaast kun je veel informatie lezen over de voordelen van het stoppen na kanker. Bekijk voor een korte indruk de video op de website! De online training is ontwikkeld voor mensen die kanker hebben (gehad), maar ook geschikt voor mensen die geen kanker hebben.
Deel deze pagina met familie, vriend(in) of collega's

Hulp in de buurt

Vul je plaats of postcode in en zie welke coaching er dichtbij is.

Zoek
Top