HomeStopplan

Stopplan

Stopplan

Je bent op de pagina over het Stopplan. Dat is goed nieuws! Want dat betekent waarschijnlijk dat je gaat stoppen met roken of hier al over nadenkt. Of je wilt als zorgprofessional jouw patiënt of cliënt helpen.

Gratis Stopplan

Bekijk en download het Stopplan
Het Stopplan kun je het beste openen met het programma Acrobat Reader. Dit is gratis. Zo kun je het plan ook digitaal invullen. Je hoeft dan niet te printen.

Download het gratis stopplan

Gratis gedrukt Stopplan (gratis verzending)

Bestel direct

Stopplan in andere talen

Ondersteuning bij stoppen met roken

Het Stopplan is er om jou te ondersteunen bij het stoppen met roken. Want dat is niet voor iedereen makkelijk. In het plan lees je waarom stoppen met roken een goed idee is. Ook staat er in welke ontwenningsverschijnselen je kunt krijgen en hoe je jezelf kunt belonen. En als het stoppen niet alleen lukt, staan er in het Stopplan ook mogelijkheden voor begeleiding.

Hulp van de Stoplijn

Wil je overleggen of het Stopplan wat voor jou is of heb je een andere vraag over stoppen met roken? Bel of chat dan met de gratis Stoplijn.

Professional?

Bezoek je deze pagina voor je werk? Kijk op onze pagina voor professionals voor meer handige informatie en materialen.

Door te stoppen met roken

  • krijg je een betere conditie
  • houd je meer geld over
  • ben je meer ontspannen
  • krijg je een frissere adem
  • ziet je huid er mooier uit

Bob stopte met hulp van het Stopplan

“Wat ik heb gemerkt is dat het heel goed werkte om met een Stopplan te werken.”

Lees uitgeschreven tekst

Bob heeft nooit kunnen stoppen met roken omdat anderen dit wilden, totdat hij kinderen kreeg. Hij wilde langer bij zijn kinderen blijven en zocht hulp.

 

Het eerste halfjaar na de geboorte van zijn eerste kind rookte Bob nog. Hij probeerde het niet te doen waar de kinderen bij waren, maar wist wel dat hij stonk als hij weer terug kwam.  Op een gegeven moment zette hij de knop om.

Deel deze pagina met jezelf of iemand anders

Browser:

Compass:

Search:

Marker: