HomeProfessionals

Professionals

Iemand helpen bij stoppen met roken

Informatie per beroepsgroep

Links

 • Zorgpad Stoppen met roken

  Zorgpad stoppen met roken is interessant voor álle medewerkers in de zorg. Iedere zorgverlener komt immers wel eens in contact met een persoon die rookt. Elke pagina bestaat uit praktische informatie. Je kunt meteen aan de slag!

 • Rookvrijezorg.com

  In het Nationaal Preventieakkoord is vastgelegd dat in 2030 de gehele zorg rookvrij is, dit is in aansluiting op de maatschappelijke beweging de Rookvrije Generatie. De Toolkit Rookvrije Zorg biedt zorgprofessionals en -organisaties handvatten om een rookvrije werk- en behandelcultuur te realiseren.

 • Platform Stoppen met Roken

  Het platform Stoppen met Roken is bedoeld voor zorgprofessionals die zich (gaan) bezighouden met stoppen met roken van hun patiënten door te vragen naar rookgedrag, door te motiveren om te stoppen en/of gestopt te blijven, door een stopadvies te geven en/of door (intensieve) begeleiding te bieden of hiernaar te verwijzen.

 • Rokeninfo.nl

  Meer informatie over roken kun je vinden op rokeninfo.nl. Hier staat informatie over onder andere de verschillende tabaksproducten, feiten en wettelijke voorschriften.

 • Trimbos.nl

  Op de website van het Trimbos-instituut staat allerlei informatie over tabak en stoppen met roken. De informatie is bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar inhoudelijke informatie, de laatste cijfers of beleidsadviezen.

Browser:

Compass:

Search:

Marker: