Ga naar de inhoud
Chat stoppen met roken
Chat stoppen met roken

Steuntje in de rug nodig?

De medewerkers van de Ikstopnu chat kunnen je precies uitleggen hoe je het best kunt stoppen met roken. Ze staan ook voor je klaar als je een moeilijk moment hebt, of als je bezorgd bent over iemand anders.

Direct chatten

We zitten maandag t/m vrijdag voor je klaar van 9.00 tot 13.00.
Als de chat bezet of gesloten is kun je bellen met de gratis Stoplijn of je vraag stellen via de mail.

Beleefd, serieus. Geen standaard reactie zoals bij een call center waar ik zelf werk, maar persoonlijk op maat. Ze maakte een persoonlijke connectie, heel aangenaam.
Het was een warm, niet veroordelend gesprek. Ik had betutteling verwacht. Gehad over tips om het vol te houden en over stoppen met een coach.
Fijn gesprek: op een rustig manier te woord gestaan. Ik had wat schaamte. Ze zei tegen me dat ik me niet hoef te schamen, want het is een proces.

Voor wie?

Wil je stoppen met roken?
Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in stoppen met roken en zitten voor je klaar. 

Moeilijk moment?
Je hoeft het niet alleen te doen. De medewerkers van de Stoplijn helpen je er doorheen.

Iemand helpen?
Wil je iemand anders helpen bij stoppen met roken maar weet je niet hoe? Ook daar kan één van onze medewerkers je bij adviseren.

Over ons

Als je belt of chat, word je verbonden met de afdeling Publieksinformatie van het Trimbos-instituut. Hier zitten deskundigen die veel kennis hebben van roken, tabaksverslaving en manieren om te stoppen. Het advies van onze medewerkers is gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap. De Stoplijn én bijbehorende website www.ikstopnu.nl heeft het Trimbos-instituut opgezet in opdracht van het Ministerie van VWS.

Goed, ze heeft me gemotiveerd. Daar ben ik blij mee, door dat gesprek heb ik het nu al een week volgehouden.
Ze luisterde goed, liet me uitpraten en gaf me een compliment dat ik gestopt was. Dat vond ik prettig, gaf me een goed gevoel.
Empathisch, dat voel je gewoon. Prettig dat iemand luistert en je niet afkapt. Zorgvuldig, niet afgeraffeld. Ze vroeg ook of ik nog meer vragen had
Handen-met-telefoon
Open chat Stoplijn: 0800-1995