5 jaar Ikstopnu en de Stoplijn

Feest! 20 mei 2021 bestaan Ikstopnu.nl en de Stoplijn 5 jaar! Om dat te vieren hebben we de feestelijke campagne ‘Dat geeft lucht!’ gelanceerd. Daarnaast hebben we een prachtig verslag gepubliceerd waarbij je een kijkje krijgt achter de schermen van de Stoplijn en de website.

 

 • Campagne 'Dat geeft lucht!'

  Voor het 5-jarig bestaan van Ikstopnu en de Stoplijn is de campagne ‘Dat geeft lucht’ gelanceerd. Een feestelijke campagne die laat zien hoe trots we zijn op (s)toppers en die oproept om stopverhalen te delen. Dat geeft lucht, inspireert anderen en schept een band.

 • Deel je stopverhaal en win een boom

  Ben je gestopt met roken of ken je iemand die gestopt is?
  Deel je stopverhaal of moedig een ander aan dat te doen via http://5jaar.ikstopnu.nl.  Alle (s)toppers die een verhaal delen maken kans op een boom in het Ikstopnu-bos.

 • Ikstopnu-bos: eerbetoon voor alle (s)toppers

  In februari 2022 zal in de provincie Utrecht het Ikstopnu-bos geplant worden. Dat geeft lucht!

  We zijn trots op alle mensen die gestopt zijn met roken. We vinden dat al deze (s)toppers een speciaal aandenken verdienen voor hun prestatie.

  De bomen die we planten staan symbool voor het nieuwe hoofdstuk in het leven van al deze stoppers. Een nieuw hoofdstuk vol bloei, gezonde groei en zuurstof!

 • Verslag: kijkje achter de schermen

  Met hart en ziel zetten de medewerkers van Ikstopnu en de Stoplijn zich dagelijks in voor mensen die willen stoppen met roken en gestopt willen blijven.

  Maar wát doen ze nu eigenlijk en met welke vragen kunnen mensen bij dit deskundige team terecht?

  Dat én meer lees je in het verslag ‘5 jaar Ikstopnu en de Stoplijn‘.

 • Onderzoeksrapport: Evaluatie Stoplijn

  In iedere roker zit een stopper en iedereen stopt op z’n eigen manier. Ikstopnu wil al die mensen kunnen ondersteunen en van advies voorzien op een manier die bij ze past. Daarom zijn we altijd bezig met onze diensten verbeteren.

  In het kader van 5 jaar Ikstopnu hebben we een onderzoek laten uitvoeren onder mensen die de Stoplijn bellen. We wilden weten: met welke intentie bel je, hoe heb je het gesprek ervaren en wat heeft het je gebracht?

  Prachtige inzichten heeft het opgeleverd en aandachtspunten waar wij mee aan de slag kunnen om nog beter aan te sluiten bij de wens van de beller.

  Bekijk de rapportage hier

Campagne ‘Dat geeft lucht’

De komende weken zullen er via de social media kanalen van Ikstopnu berichten gedeeld worden. We nodigen daarmee mensen uit om hun stopverhaal te delen op 5jaar.ikstopnu.nl. Hieronder zie je een voorbeeld.

Advies nodig over stoppen met roken?

Bel gratis (0800 -1995)

Browser:

Compass:

Search:

Marker:

Stoplijn