Top menu

Skip to main content
Menu

Rookvrije Ouders

Rookvrije Ouders

Stoppen voor (de gezondheid van) je kinderen

Wist je dat als je stopt met roken, je kinderen een minder grote kans hebben om astma en andere klachten te krijgen? Maar ook dat de kans kleiner is dat je kinderen roken normaal gaan vinden en later zelf ook gaan roken? Als je stopt met roken geef je het goede voorbeeld aan je kinderen.

Wil je stoppen met roken? Kijk dan hieronder wat het stoppen-met-roken programma Rookvrije Ouders voor je kan betekenen.

Rookvrije Ouders

Veel ouders willen stoppen met roken, maar vinden dit moeilijk, waardoor stoppogingen vaak mislukken. Het programma Rookvrije Ouders biedt rokende ouders telefonische coaching bij het stoppen met roken.

Voordelen van dit programma zijn:

  • Je hoeft niet zelf te bellen, de stoppen-met-roken coach neemt binnen een week contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.
  • De coach bespreek met jou welke stoppen-met-roken ondersteuning het beste bij jou past.
  • Tijdens of na het gesprek beslis jij of je wilt starten met het programma Rookvrije Ouders.
  • Als je besluit te starten met het programma Rookvrije Ouders word je begeleid op een voor jou geschikt moment (ook in de avonduren).

Aanmelden

Wil je graag een gratis en vrijblijvend telefoongesprek met een professionele stoppen-met-roken coach?

Meld je aan

Gezondheidseffecten van meeroken

In onderstaand plaatje zie je welke effecten meeroken heeft op de gezondheid. Het gaat hierbij om regelmatig meeroken: bijvoorbeeld samenwonen met iemand die rookt. Je ziet rechts een volwassene, links een kind. Eromheen staan de effecten waarvan we uit onderzoek zeker weten dat meeroken dit veroorzaakt. 

Deel deze pagina met familie, vriend(in) of collega's

Hulp in de buurt

Vul je plaats of postcode in en zie welke coaching er dichtbij is.

Zoek
Top